Monday, June 16, 2008

SALAM

Hari baru. Setelah jutaan kali cadangan (arahan) diberikan oleh anak kepada En. Che Mat agar aku start blog aku sendiri dan berkongsi pengalaman yang sikit ni dengan orang lain di dunia maya yang tiada sempadan ini, akhirnya muncul le d'corner table untuk tatapan semua. Semoga inisiatif ini juga akan membawa aku berkenalan dengan orang lain yang lebih berpengalaman tentang kehidupan untuk dijadikan panduan dan sempadan.

semoga hari baru ini akan berterusan. Yesterday is history and tomorrow remain mystery. Harap-harap blog ni tak bertahan sehari je, pastu jadi history....ha..haaa...harrr!!!!

Salam.

Labels:

6 Comments:

Blogger HiCMat said...

Congrats Kudult,
Welcome to the blogosphere.

June 16, 2008 at 11:36 PM  
Blogger Tinta suci said...

akum k'dults..

may god bless u.....



boot's

June 17, 2008 at 10:11 AM  
Blogger kuDULT said...

what a surprise! ada jugak org nak tengok blog ni. may Allah bless you all.

June 17, 2008 at 7:35 PM  
Blogger Penjengok-Penjengok Tegar said...

Tahniah Tuan,

Moga Tuan berjaya dalam hidup.

Cheers...

June 17, 2008 at 11:24 PM  
Blogger kuDULT said...

TQ for d support.

June 18, 2008 at 2:46 AM  
Blogger HiCMat said...

Ada dah masukkan hang dalam blogroll aku. Nanti lagi ramai la penjengok2 buka. Pastikan sentiasa dikemaskini.

June 18, 2008 at 11:22 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home