Wednesday, August 12, 2009

MPH Di MICCOS 2009, MAEPS Serdang (berdekatan dengan hospital Serdang, Mardi dan UPM)

MPH menyertai MICCOS 2009 di Booth 1006-1010, Hall D.Pencinta buku yang datang melawat MICCOS di MAEPS Serdang boleh datang singgah di booth kami pada 13-16 Ogos 2009.

Apa itu MICCOS? (petikan di ambil dari http://www.miccos.com.my/?lang=my)

"Pameran & Persidangan Komoditi Antarabangsa Malaysia (MICCOS) adalah acara perdana dalam sektor komoditi negara. MICCOS adalah satu acara dwi-tahunan yang menemukan para penggiat industri utama serta usahawan dalam sektor komoditi.
MICCOS 2009 yang dianjurkan oleh Kementerian Perusahaan Perladangan dan Komoditi akan diadakan dari 13 - 16 Ogos 2009 di Tapak Ekspo Pertanian Malaysia Serdang (MAEPS), Selangor.

Dengan tema “Komoditi Adalah Satu Industri”, MICCOS 2009 akan mempamerkan pelbagai produk terkini di samping pembangunan teknologi dan inovasi dalam bidang komoditi negara yang merangkumi minyak sawit, kayu-kayan, getah, koko, lada, tembakau, kenaf, jatropha dan sagu. Pameran ini akan disertai oleh para pengeluar, pengilang dan pengeksport utama, di samping Agensi-agensi yang bertanggungjawab dalam pembangunan dan promosi produk-produk tersebut."

Untuk mengetahui aktiviti-aktiviti yang dijalankan di sana boleh ke pautan ini. http://www.miccos.com.my/?page=daily_programme

Bukan sahaja anda dapat melihat produk-produk terkini malah dapat menambah pengetahuan kepada diri dan keluarga anda. Namun begitu saya belum pernah menyertai acara seperti ini tetapi daripada senarai aktiviti yang dijadualkan membuatkan saya teringin hendak melihat sendiri... Yalah sampai bila kita asyik nak berekreasi di kompleks membeli belah sahaja. Bawa keluarga ke situpun ala-ala macam membeli belahkan?

Source blog: Buku oh buku

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home